Csonka Eszter - Tachográf adatok letöltése és kiértékelése, AETR oktatás - költséghatékonyan, szakszerűen, rugalmasan: www.tachografgyor.hu

FÓRUM TÉMÁK Autómentés
Figyelni kell rá!!!
Ötletek

FÓRUM HASZNÁLÓ
Privát üzenetek
Kijelentkezés

HÍREK
Kérések teljesítése
Mindenki kérheti mostantól, hogy több városban vagy településen is szerepeljen vállalkozása


Közlekedünk nap mint nap és ezzel együtt jár az is, hogy gépkocsink mûszakilag meghibásodik, vagy balesetet szenved!

Szerencsére ritkán történik meg mindez, de ha igen akkor nem mindegy senkinek sem, hogy mennyibe is fog kerülni a gépkocsi szállítása vagy helyszíni javítása.

Mit tehetünk ekkor?

Hívjuk a tudakozót, próbáljuk a hozzánk legközelebb lévõ autómentõ szolgáltatót megkeresni!
Ha egy-egy cég több órát várakoztatva távolabbról küld értünk autómentõt vagy segély szolgálatost, vagy a szolgáltatás közvetítésért a díj 20-30%-át kéri el a szolgáltatótól (ezáltal tõlünk) akkor kénytelenek vagyunk mi a többletköltségeket megfizetni.

Ezen adatbázis használatával az ügyfelek - a tudakozók és szakmai tudakozók segítségével, vagy direkt módon,- több Assistance-szolgálat, illetve több közvetlen közelben dolgozó szolgáltató elérhetõségét tudhatják meg, így mindenki több lehetõség, árajánlat és szolgáltató közül szabadon választhat.

A megrendelõk több lehetõség közül választva, saját belátásuk szerint dönthetnek, így sokkal kedvezõbb díjtételekkel kaphatnak szolgáltatást az esetek nagytöbbségében, valamit mentesülnek a hosszas várakozástól, a feleslegesen megtett kilométerek kifizetésétõl, és esetenként 20-30% közvetítési jutalék megfizetésétõl.

Lényeges szempont az, hogy több szolgáltatótól kérjünk árajánlatot!

Örök szabály: nem mindig a legdrágább a legjobb és a legolcsóbb a legrosszabb!

Remélem adatbázisunk segítséget fog nyújtani, sok-sok bel- és külföldön bajba jutott honfitársunknak abban, hogy elfogadható, Magyarországi fizetések mellett megfizethetõ áron vehessék igénybe az autómentõk, autósegély-szolgálatok, gyors-szervizek, valamint autókölcsönzõk szolgáltatásait.

Amennyiben szolgáltatásainkat igénybe vette, és bármilyen észrevétele van, kérem azt jelezze az oldal üzemeltetõnél, az info@A1automento.hu e-mail címen, vagy munkanapokon 14-16 óra között a 06 20 229-2222-ös telefonszámon.

Az adatbázist létrehozója és üzemeltetõje : www.szaszaautomento.hu

 
 
Honlapkészítés - Webdesign - Program - Hoszting